Alzheimer Café in Castricum op 10 juni 2014

Op dinsdag 10 juni 2014 is er een Alzheimer Café in Castricum en het onderwerp is: “Dementie, is er een behandeling?”

De gespreksleider is Anke Beerlage en zij ontvangt een geriater van het Rode Kruis Ziekenhuis over wat momenteel de behandelingsmogelijkheden zijn: wat kan wel en wat kan nog niet? Verder spreken zij over de verwachtigen in de nabije toekomst.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kom eens naar het Alzheimer Café in Serviceflat Sans Souci. Adres: Sans Souci 113, 1902 CR Castricum. Vanaf 19.00 uur kunt u aanbellen en dan wordt u binnen gelaten door één van onze medewerkers. Het programma start om 19:30 uur en duurt tot 21.00 uur. 

Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren. Wie er nog nooit eerder is geweest, moet beslist komen kennismaken. De toegang én het eerste kopje koffie zijn gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Wat kunt u verwachten?
De bezoekers krijgen informatie van hulpverleners en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Bij elk café worden deze geïnterviewd door onze vaste gespreksleider. Na dit gesprek is er gelegenheid om vragen te stellen. Er is een tafel met brochures en andere literatuur om thuis eens rustig na te lezen.

 

 

Goede informatie over vertegenwoordiging voor uw familie of naaste?
Op de website www.goedvertegenwoordigd.nl vindt u uitgebreide informatie!
lees meer »
Open Inloop de Ontmoeting
Programma voor juni, juli en augustus 2014
lees meer »
Bekijk de Alzheimer Experience!
Ervaar de wereld van de Alzheimer patiënt met de online film Alzheimer Expe...
lees meer »